Bridge the Wall

Bridge the Wall voor Android

Help je wagentje afstand overbruggen

Bridge the Wall, of Het overbruggen van de Muur, is een gratis game voor Android waarbij je bruggen bouwt. Zodoende stort een wagen die van links naar rechts door je scherm rijdt niet in de afgrond.Bridge the Wall speelt lekker eenvoudig. Een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele besturing

TEGEN

  • Saai en weinig uitdagend

Matig
4

Bridge the Wall, of Het overbruggen van de Muur, is een gratis game voor Android waarbij je bruggen bouwt. Zodoende stort een wagen die van links naar rechts door je scherm rijdt niet in de afgrond.

Bridge the Wall speelt lekker eenvoudig. Een wagen rijdt over een muur en zodra er een afgrond komt is het aan jou om een brug te bouwen. Dit doe je door op het einde van beide stukken muur te klikken. Bridge the Wall vult dit gat dan automatisch op met een mooie brug. Naarmate je verder komt, neemt de snelheid van de auto toe en zijn de gaten groter. Zodoende heb je minder tijd om op de juiste plek te drukken.

In het begin van Bridge the Wall vraag je je af hoe je überhaupt afgaat. Al snel merk je dat het toch lastig is om op tijd te zijn. Dit neemt niet weg dat Bridge the Wall enorm saai is. Binnen een minuut waren wij op de redactie er al klaar mee. Ben je toch gek op het bouwen van bruggen raden we je veel liever Bridge Architect aan.

Bridge the Wall is een uitermate suffe game die slechts wat timing vereist om verder te komen. Wij zien hier geen uitdaging in en laten het spel dan ook met plezier links liggen.

Meeste downloads Arcade games voor android

Bridge the Wall

Download

Bridge the Wall 1.0.1

Beoordelingen about Bridge the Wall

Promotie×